Τρόποι πληρωμής - Αποστολές

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές είναι δεκτές με τους παρακάτω τρόπους:

  • Paypal
  • Αντικαταβολή με χρέωση (μόνο Ελλάδα και Κύπρο)
  • Με κάρτες VISA, MASTERCARD, MΑESTRO, DINERS, DISCOVER.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Σε απομακρυσμένους & νησιωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 4-7 εργάσιμες ημέρες

Οι αποστολές γίνονται με ACS Courier

Εξωτερικό:

 Οι αποστολές γίνονται με DHL

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό

Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής 

 Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (όπως περίοδος lockdown, προβλήματα μεταφορικής), η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Το όνομα

Η θεά Έριδα έφτιαξε το πιο πολυπόθητο δώρο για μια γυναίκα, τον τίτλο της ομορφότερης. Αρχαίες θεές πάλεψαν γι’αυτό το δώρο. Και ποια δεν θα ήθελε να αποκαλείται “καλλίστη”;

Πίσω από τα προϊόντα ERIDOS κρύβονται φυσικά καλλυντικά, που θα φέρουν κάθε γυναίκα πιο κοντά σε αυτό το δώρο. Δημιουργήθηκαν με σεβασμό στο περιβάλλον και την φύση. Φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες, με βάση το κρασί και το σταφύλι, καλλιεργημένο στο οινοποιείο της οικογένειας μας.

Γιατί κράσι

Το κρασί προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος, χάρη στις αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχει, και αποτρέπει την δημιουργία ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες για την γήρανση του δέρματος. Παράλληλα, το τρυγικό οξύ που περιέχει, παρέχει ολοκληρωμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Η ρεσβερατρόλη που βρίσκεται στην φλούδα του σταφυλιού, αποτοξινώνει το δέρμα, κάνοντας το να δείχνει λαμπερό και υγιές.

Γιατί φυσικά συστατικά

Tα φυσικά συστατικά στα προϊόντα μας είναι πάντα πάνω από 90%, και αυτό είναι σημαντικό, καθώς δεν αναγνωρίζονται ως ξένo σώμa από την επιδερμίδα μας, σε αντίθεση με τα συνθετικά, χωρίς να προκαλούν αλλεργίες.

Tα προϊόντα ERIDOS μας επιτρέπουν να φροντίζουμε τον εαυτό μας αλλά και τον πλανήτη, καθώς τα προϊόντα είναι VEGAN και CRUELTY FREE, ενω οι συσκευασιες ειναι ανακυκλωσιμες και απο ανακυκλωμενο υλικο, το ζαχαροκαλαμο, και οχι το πλαστικο. Δεν περιεχουν τοξικα, τεχνητά χρώματα, παραμπενς, SLS / SLES.

Γιατί Eridos

Πέρα από τις αγνές πρώτες ύλες μας, έχουμε δύο κυρία συστατικά που κάνουν τα προϊόντα μας να ξεχωρίσουν, εγκεκριμενά απ’ο την ECOCERT GREENLIFE με τις προδιαγραφές του COSMOS.

Λεπτομέρειες