Κοινότητα

Η Eridos cosmetics δεν είναι απλώς μια σειρά καλλυντικών, είναι κάτι πολύ παραπάνω. Ως μια επιχείρηση ιδρυμένη από γυναίκα, δημιουργούμε μια κοινότητα που στηρίζει κάθε γυναίκα και την γυναικεία φωνή. Στηρίζουμε ιδρύματα που παρέχουν κάθε είδος βοήθειας σε γυναίκες. Είμαστε μέλη και στηρίζουμε οργανώσεις οπβς το Άλμα ζωής ή το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ..

Μέρος των εσόδων μας πάντα πηγαίνει για τον σκοπό της ανάπτυξης της κοινότητας αυτής. 

 • Χριστοδούλειο ίδρυμα

  Το Χριστοδούλειο είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα που αναλαμβάνει τη φροντίδα μικρών κοριτσιών τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση και έχουν την ανάγκη μας.

  Η δράση και η ίδια η ύπαρξη του ιδρύματος, βασίζεται στην εθελοντική εργασία ευαίσθητων ανθρώπων και ως εκ τούτου, κάθε τέτοιος άνθρωπος αποτελεί εν δυνάμει μέλος του ιδρύματός.

  Το μερος των εσόδων μας συγκεντώνονται μία φορά τον χρόνο σε ένα ποσό που δωρίζεται στο ίδρυμα.

  Στο παρακατω link είναι η σελίδα του ιδρύματος για να το γνωρίσετε.

 • Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία-Ίαση-Στήριξη

  Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι ο μοναδικός μη κερδοσκοπικός φορέας στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

  Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης, η Ε.Μ.ΕΙ.Σ. μέχρι σήμερα έχει προσφέρει :

  Ολοκληρωμένη διαγνωστική, ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική και ψυχολογική στήριξη σε περισσότερους από 150 ασθενείςοι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου.

  Περισσότερες από 7.500δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε γυναίκες απ' όλη τη χώρα και ειδικά σε δυσπρόσιτα μέρη: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Ικαρία, Φούρνοι, Σκύρος, Μάνη, Λακωνία, Γαστούνη, Αστυπάλαια, Κόνιτσα κλπ.Το διεθνώς αναγνωρισμένοΙBUScourse (International Breast Ultra Sound School) που διοργανώνεται ετησίως υπό την επιστημονική αιγίδα τηςΕ.Μ.ΕΙ.Σ., με εισηγητές παγκοσμίου φήμης επιστήμονες.

  Τη χορήγηση 27 υποτροφιών σε νέους επιστήμονες, ιατρούς & νοσηλευτές για την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων.

  Η ERIDOS COSMETICS σας δινει την δυνατότητα, στο check out του καλαθιου σας, να επιλέξετε ένα ποσό που θα μπορούσατε να δωρίσετε για το ίδρυμα, και κάνωντας εκκαθάριση 1 φορά τον χρόνο, να προσφέρει το συγκεντρωμένο ποσό για την στήριξη του ιδρύματος.

  Στο παρακάτω link μπορείτε να γνωρίσετε τον οργανισμό και να μάθετε κι άλλους τρόπους συνεισφοράς.

 • Άλμα ζωής

  Στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει από το 2009 τον συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο Greece Race for the Cure ®.

  Το Greece Race for the Cure ® αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη.

  Το Greece Race for the Cure ® πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

  Γυναίκες, άνδρες και παιδιά ενώνονται στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού μία φορά το χρόνο, συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή.

  Η Eridos Cosmetics δημιουργεί την δική της ομάδα για τον αγώνα, Τα μέλη της ομάδας έχουν προνομιακή τιμή συμμετοχής και αναμνηστικό μπλουζάκι.

  Δηλώστε το email σας για να σας ειδοποιήσουμε για την εγγραφή και για να αποκτήσετε εκπτωτικό κουπόνι για τα προϊοντα μας!

  Κοινότητα__Δήλωση συμμετοχής__